Translate

2018. február 3., szombat

Januári kedvencek

Tudom, nem a szokványos beauty dolgok gyűlnek nálam össze, hiszen mindennapjaimat már nem a szépségápolási termékek tesztelése teszi ki, vagy kísérletezések a lakkokkal.

Nincs kifestve van, hogy hónapokig a körmöm és ha be esz a fene is egy drogériába, akkor is a popsitörlőknél állok meg és a gyereknek nézek valami fürdős dolgot.Így a legjobb barátom mindenki google-ja kinyitotta a lehetőségek tárházát az önkifejezésre.

Előzőleg meséltem, hogy egy éve, hogy kötök és amint mélyülök a dolgokban, annál inkább veszem észre, hogy, amire eddig azt mondtam, hogy:

 Fúj mi ez, hogy néz ki???

most azt mondom, hogy :

AKAROM! ..............MOST ADJATOK EGY TŰT!


Az első e havi kedvencem, ami nem is egy könyv, nem is egy minta, hanem már-már jelenség:

Stephen West


Amit ez az ember a fonallal művel, azt hívják fonal orgazmusnak. Össze vissza köt és úgy szlalomozik a minták között, hogy a hihetetlen káoszból egyszercsak BUMM...megszületik a mestermű. Ő olyan, mint Mozart a mai világban, szertelen bohó és tele van élettel a munkája. Tény, hogy a legtöbb inkább designer darab és van amit utcára nem vennénk fel, ennek ellenére a munkája zseniális és alig várom, hogy olyan szinten tudjak kötni, hogy egy Stephen West sálat összedobjak!

És valljuk be.

Ennél poénosabban és fülbemászóbban senki sem tud a kötésről énekelni :D Már napok óta dúdolom :D :D :D
Babette Ulmer

Tanuljunk pulóvert kötni

Ő most az én kis mini bibliám. A legegyszerűbb pulóvert tanulom most, hogy tudjam a jövőben fejleszteni. Nagyon jó, hogy 3 alaptípusra ad még pár variánst és a nyakrész kialakításánál is segít. Tudom, tudom van egy csomó az interneten és van egy csomó youtube-n, de gyerek mellett alig van időm nettezni és ha géphez jutok is, biztos, hogy nem alkotok közben. 


Steinbach Wolle Capri fonal


Novemberben kezdtem el használni ezt a fonalat és kijelenthetem, hogy a számomra legjobb amigurumi alap. Nagyon jó a tartása és tompán fényes a színe. Imádom, már csak ebből készítem őket. Nem mellesleg az ára is jó.

Összetétel: 100% pamut


És most jöjjenek, amiket alkottam a múlt hónapban:

10 cm-es kutyus

Panda és másik 10 centis kutyus 

Róka koma 27 cm-es

Már alig várom, hogy legyen végre egy kis szabad időm és alkothassak végre magamnak és a gyereknek is kicsit, mert két hónapja csak jó tündért játszom és mások kérését teljesítem, amit nagyon szeretek, de kellene egy kis pihi!

Remélem nektek is jól telt a múlt hónap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése