Translate

2014. május 7., szerda

Jaj, ezek a macskák!

Történt az eset a négynapos szünetben, amikor éppen kezdtem volna a teljes szabadság leengedést megkezdeni, mikoris az én drága "luxusribi" macskám eltűnt. Ez egy szép esős napon történt, amikor vártam volna, hogy bejöjjön. Tudni kell róla, hogy félig kinti, félig benti macska, aki a hívószóra elsőre berohan és magyaráz. Mindig jön akárhányszor hívom. Nah ez aznap nem történt meg.

Nem aludtunk otthon, mert Sződligetre kellett mennünk és csak a hajnali órákban jöttünk haza. Sajnos akkorsem jött elő a hívó szóra.

Másnap szintén kerestük és ismét este el kellett mennünk, mert koncert volt. A klubban kaptuk a telefont. Meglett ez a hülye. Krisz nagyszülei úgy gondolták,hogy kiszellőztetik a lakást és kinyitották az ablakot, amin az én hülyegyerekem bemászott. A nagyi éppen az ágynemű tartóba pakolta az ágyneműt. Ez a macskának roppant érdekes volt és muszáj volt bemásznia oda. Nah onnan nem tudott már kijönni és senkisem hallotta.

Hatalmas izgalmakat éltünk át. Amikor kerestük volt, hogy leültünk a kanapéra ketten és meredtünk magunk elé és nem tudtuk mit csináljunk, annyira hiányzott nekünk és annyira kétségbe estünk, mert úgy éreztük, hogy nem vigyáztunk eléggé rá.

De hajnalban már ezerrel rohant felénk és a mellkasomnál aludt aznap.

Megkérdeztem őt, hogy mi a véleménye az esetről. Így reagált :5 megjegyzés:

  1. Teljesen cintuli! Imádom a macskákat! :) Nekem egy harci-marci cirmosom van (mentett, ex utcacica, vén tyúk) és hát semennyi pénzért nem adnám, és a harciassága is csak a kutya felé irányul szerencsére. :D Persze a kutyát is szeretem, de igazából inkább macskásnak mondanám magam... ;)

    VálaszTörlés
  2. Megmondta a tutit, én tudom! :D

    VálaszTörlés
  3. De édes <3 Örülök, hogy meglett a kis drága :-)

    VálaszTörlés