Translate

2014. május 27., kedd

AVON Foot Works teszt

Néha szoktam rendelni katalógusokból és ott megláttam ezt a lábápoló szettet, ami az én régi első generációs foot worksöm továbbfejlesztett verziója volt. Kolléganőm tesztelte és el volt tőle ájulva, így felbátorodva ezen, mivel az enyémek már elfogytak és ilyenkor nyáron a talpam eszméletlenül kikészül a melegben, rendeltem magamnak egy szettet. Első este ki is próbáltam kádban a lábradírt (szkeptikus vagyok az ilyenekben, mert nem tudom elképzelni, hogy szedi le a bőrkeményedést).

A tapasztalatom a következő volt : érezhetően puhább és simább lett a sarkam tőle. A fürdés végeztével bekentem a lábápoló krémmel, ami szintén nagyon finom puhává tette a lábam, majd reggel meló előtt befújtam a cseresznyés lábsprayel. A lábaimban aznap úgy éreztem mintha egy terápiás kezelésen lennének túl egy wellness központban.Oriflameből szappanokat előszeretettel vásárolok, a dezodorom is onnan van. Számomra ezek olyan bevált dolgok, amik minden alkalommal, ha elfogynak, akkor újraveszem.

Ti használtátok már?

3 megjegyzés:

  1. Én is őket kértem szülinapomra, bár nem mindhármójukat, csak a radírt meg a permetet! :)

    VálaszTörlés
  2. Szemeztem velük, de végül nem vettem meg, pedig jobban oda kéne figyelnem a lábam ápolására is. Na majd legközelebb felfrissítem a lábápoló készleteimet :)

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzanak :) Avontól még sosem próbáltam lábápolót, anyum ilyenkor nyár közeledtével előszeretettel halmoz fel egy csomó drogériás márka ápolóját, úgyhogy én azokat szoktam használni :D Bár legtöbbször túl lusta vagyok hozzá, pedig nem kéne, főleg most a jó időben nem :)

    VálaszTörlés