Translate

2014. március 7., péntek

Új szerzeményekCatrice - Celtica limited edition

Ez az egy szemhéljpúder fogott meg, mert nem volt olyan borzasztóan csillámos és színes, mint a többi. Nagyon jóban lettünk, amikor kipróbáltam és a pult is, amiről leszedtem nagyon látványos designnal rendelkezett és ami a legfontosabb ismérve, TARTÓS! :) Egész nap fent maradt! Barátok leszünk ezzel a fajta szemhéjpúderrel.Lovely Classic - 271 sötét lila körömlakk
Lovely Blink Blink - flitteres körömlakkCélirányos voltam, én határozottan lila lakkot kerestem, de a lila flitter egyszerűen nem hagyott magamra....muszáj volt hozzávennem, így ő majd a gyűrűsre kerül!

Szemceruza hegyezővel

Sajnos elhasználtam az összes szemceruzám és az én drága kis ribi macskám eljátszotta az utolsó pici ceruzacsonkom, így ez is megvételre került.

Ez volt az első eset, hogy egy órát elszöszmötöltem a piperék között a rossmannban.....függő lettem....


8 megjegyzés:

 1. De gyönyörű mind! Az a lila csillámos lakk nagyon begyere :P

  VálaszTörlés
 2. Üdv a klubban :DDD Viszont arra a szemhéjpúderre igen kíváncsi lennék, hogyan fest rajtad :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen XD Elkezdődött XD A szemhélyfestéket pedig sajnos nem tudtam szépen lefényképezni, de idővel valahogy megoldom :)

   Törlés
 3. Nagyon szépek:) Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

  VálaszTörlés
 4. szemhéj pontos j!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezer bocsánat kijavítom! :)

   Törlés
  2. sűrűn használom a szót, látszik XD

   Törlés